Kuchnia azjatycka ma się świetnie i basta.

Jest modna, jest trendy, jest popularna, itd.

Czy nam się to podoba, czy nie.

Niektórzy twierdzą, że wszystko co obce, musi być złe. Są też tacy, którzy lansują hipotezy o tym, że niby nie jesteśmy przyzwyczajeni do azjatyckich smaków, że powinniśmy swojskie schabowe i kiszoną kapustę...Kuchnia azjatycka ma się świetnie i basta.

Jest modna, jest trendy, jest popularna, itd.

Czy nam się to podoba, czy nie.
Niektórzy twierdzą, że wszystko co obce, musi być złe.

Są też tacy, którzy lansują hipotezy o tym, że niby nie jesteśmy przyzwyczajeni do azjatyckich smaków, że powinniśmy swojskie schabowe i kiszoną kapustę wcinać.

A nie jakieś sushi, curry, czy inne demony.

No cóż - nikt nikomu siłą sushi do ust nie pakuje.

Więc proszę mi też siłą pomidorowej nie wciskać! Ja lubię sobie poeksperymentować.

Lubię kuchnię tajską, japońską, czy hinduską.
Lubię włoską, hiszpańską i meksykańską.
Schabowych nie lubię, ale żurek, czy bigos to już chętnie. Jakoś nie czuję się nieprzystosowana do azjatyckich smaków.
A są to smaki bogate.
Uwielbiam te połączenia, lubię jak danie ma co najmniej 20 składników. Lubię ostre, słodkie i słone jednocześnie. I jakoś nie wydaje mi się, żeby mój organizm od tego wariował. Za to ze szczęścia wariują kubki smakowe.
Nie jem dużo.
Porcje w polskich restauracjach dobijają mnie swoją obfitością. Lubię różne smaki, lubię być zaskoczona.
Lubię eksperymenty, zwłaszcza we własnej kuchni.
blog kulinarny Znazlazłem także burgery z indyka przepis przepis na burgery z indyka - tekst jest OK Dodatkowe informacje znalazłem właśnie tutaj burgery z indyka przepis - polecam ten artykuł.
Zdecydowanie jest warty przeczytania.
Wpis inspirowany jest również przepis na burgery z indyka .
Dodane: 04-06-2014 09:20

Tagi: blog kulinarny indyk burgery przepis